Известие

Collapse
No announcement yet.

Как установяваме дали вариатора е за смяна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как установяваме дали вариатора е за смяна

Първоначално публикувано от vesko69
    колега като го монтираш и направиш някой друг завой напиши да знаем как се държи колата...поздрави!!!
    Моя понеже се оказа, че още не е за смяна ще позадържа топката.
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Ще споделиш ли какво се случи,че се оказа,че не е за смяна,предполагам,че преди да го поръчаш,старият е тракал. Интерисувам се ,защото аз вече веднъж сменях ремонтен комплект и сега след 15000 отново почва да ми се обажда дизеловия двигател,но едвам доловимо все още,та ще сменям скоро ремъци и се колебая дали да не се възползвам от предложението ти за съдеиствие за нов варятор.
    156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщение
      Ще споделиш ли какво се случи,че се оказа,че не е за смяна,предполагам,че преди да го поръчаш,старият е тракал. Интерисувам се ,защото аз вече веднъж сменях ремонтен комплект и сега след 15000 отново почва да ми се обажда дизеловия двигател,но едвам доловимо все още,та ще сменям скоро ремъци и се колебая дали да не се възползвам от предложението ти за съдеиствие за нов варятор.
      Тъкмо и аз тва щях да питам. Или си "дизел" или не, как реши, че не е за смяна? Иначе и аз може би ще се възползвам от предложението към юли,август..че съм се разтракал нещо.
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщение
        Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
        Тъкмо и аз тва щях да питам. Или си "дизел" или не, как реши, че не е за смяна? Иначе и аз може би ще се възползвам от предложението към юли,август..че съм се разтракал нещо.
        При мен тракането спря още преди месеци когато го правихме с ремонтен комплект. Има едно дрънчане обаче което си мислех, че е от вариатора защото се чува при определени обороти. Оказа се, че е нещо от генерацията и просто влиза в резонанс при тези определени обороти. В момента тракане на мотора нямам изобщо.
        Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Не помня от къде бях свалил двата mp3 файла, може и линк от форума да е било, но ги използвах да ги кача в youtube. Здрав и скапан вариатор.

http://www.youtube.com/watch?v=lTORmuRObTA
          http://www.youtube.com/watch?v=pQYhaJjvwmg
          156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Working...
          X